Life Hacks

Det finns små tips och tricks man kan ta till som gör vardagen lite enklare. Saker som är självklara för vissa och som en aha-upplevelse för andra. Jag har tipsat om några av dem på vår Facebooksida, men nu tänkte jag att jag skulle samla några av dem även här:

lifehack_popÖppna micropop-påsen lagom lite för att kunna vända den upp och ner och skaka ut de opoppade kärnorna innan du häller upp dem i skålen. Varsågoda för livsavgörande kunskaper!

Lifehack_festisFäll upp flikarna upptill på småtetrorna med dricka så rinner de inte över lika lät när ongarna klämmer tag i dem. Förstår inte varför vi inte har tänkt på det här tidigare.

lifehack_stroganoffNär ketchupflaskan börjar bli tom, häll i mjölk eller grädde och skaka om när ni lagar korvstroganoff för att få ut det sista. Det här är en sån självklarhet för mig eftersom jag lärde mig det hemma när jag var liten, men det kanske är nyheter för någon. Som bonus får ni en utav våra favoritlåtar: Ketchup ska prutta.

lifehack_kyckling
Om kycklingklubborna fortfarande är för varma trots foliehandtag löser man det lätt genom att ta på sig en vante. Kan vara vår bästa idé på länge faktiskt!

Lifehack_pennorVart vi än hamnar på våra små pysselturnéer land och rike runt blir omgivningen alltid lika exalterade över våra fantastiska färgpennor. Bra kvalitét, fina färger och de fantastiska korkarna som man fäster ihop med det tillhörande lilla plastmojängsnöret.
Aldrig mer några borttappade korkar eller intorkade pennor. Dessutom är de otroligt lätta att kasta ner i väskan och sen slita upp lika fort igen. Som om det inte vore nog kan pennorna ändå ligga utan kork i 24 timmar utan att torka och färgen går självklart att tvätta bort med vatten.
Vi har bland annat hittat dem på Panduro Hobby men de finns säkert lite överallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>