Skyltar av återvunnen reklam

bild(2)Allt vi gör är inte jättefint, men det är alltid roligt! Bland det bästa med vår nya lägenhet är det stora köket med mycket plats för lek och pyssel, men även en återvinningsdel där vi äntligen kan sopsortera. Jag vill lära Smilla hur viktigt det är att ta hand om naturen, men det är även en viktig del av vårt kreerande eftersom mycket att det vi skapar görs av just återvunnet material. Vi behöver dock inte den enorma mängd papper som rasar in genom brevinkastet i och med att vi ännu inte har hittat en tillräckligt fin skylt som meddelar att vi inte önskar någon reklam. Här om dagen fick vi nog och tänkte att vad passar bättre än att använda just reklamen till att göra en sådan skylt. Den fina medlemstidningen från Fältbiologerna fick vara med eftersom den alltid har fina illustrationer och bilder.

Medan vi klippte ut bokstäver i olika färg och storlek passade vi på att ljuda dem, sortera och stava olika namn och ord som vi har lärt oss. Precis som med talet verkar det explodera med förståelsen för att skriva när det väl lossnar. Både klippande och limmandet är finfina övningar för finmotoriken, och resultatet blev om än inte vackert så i alla fall personligt och visar tydligt vad vi tycker om fenomenet oadresserad reklam. Dessutom fnissar vi alltid lite åt att vi har en bajskorv på dörren när vi kommer hem.

reklam01 reklam02 reklam03

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>