Goda snackshalsband till filmmyset

snackshalsband02

Det är otroligt många filmer som kommer upp på bio nu den närmaste tiden som vi är superpeppade på. Förra helgen såg vi Frost som vi längtat efter ända sedan i julas när tomten kom med en likadan klänning som Elsa,  och i helgen är det dags för LEGO-filmen. För att sätta lite guldkant på soff- eller biomyset har vi tagit för vana att göra våra egna snackshalsband att knapra på. Roliga att göra, fina att ha på sig och goda att äta upp! Som en helig treenighet i pyssel. I biosalongen ingår även bonusen med att slippa prasslande påsar och bägare med popcorn som välts ut redan under reklamen.

snackshalsband06

Ladda upp med godsaker ni vill ha på era halsband, lite grövre snöre eller en bit garn och en förslagsvis mindre vass nål än den vi hittade. Gör en knut eller knyt fast lämplig godbit på snöret och börja trä på. Det blir så klart en hel del mumsande under själva skapandet av denna trendiga accessoar, men det är ju bara en trevlig bonus. Mitt tips är att inte låta ongarna få på sig dem allt för tidigt innan filmen börjar eftersom de då lätt hinner ta slut. Alternativt ladda upp med flera eftersom de är så roliga att göra. För den som vill går det självklart bra att göra halsband av torkad frukt eller något annat man brukar tugga på vid lite festligare tillfällen. Jag börjar känna mig lite som en trasig skiva varje gång jag skriver det här, men det är bara fantasin som sätter gränser!

snackshalsband05 snackshalsband04 snackshalsband07

2 reaktion på “Goda snackshalsband till filmmyset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>